top of page

OVER ONS

Hoi, 

Ik ben Berry Hellegering en de oprichter van Uitjes2go. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en dat is namelijk werken in de sport. Momenteel (sinds maart 2023) werk ik als accommodatie manager in een zwembad. Ik wil graag maatschappelijke impact maken door sport als middel in te zetten. De afgelopen jaren (2015-2023) werkte ik bij Sportservice de Vallei een organisatie dat in opdrachten van gemeenten uitvoer geeft aan het sport- en beweegbeleid om zoveel mogelijk inwoners te activeren. 

In die periode ontdekte ik dat ik graag wilde ondernemen en dan het liefst wel in de sport. Dit bracht mij op het idee om mij te richten op de recreatie en spelbeleving. Iedereen is altijd op zoek naar een tof actief uitje. Er is altijd wel een gelegenheid, denk aan een familie uitje, kinderfeestje, studenten uitje en bedrijfsuitje. Zo zag ik eens lasergamen en archery tag voorbij komen en organiseerde men dit vanuit huis. Men haalde de spullen op en ging zelf aan de slag. Dit is een laagdrempelige en scherp geprijsde manier van een uitje. 

Zo zag in 2017 lasergametogo het levenslicht. Ik zag het plezier bij de diverse mensen. In de corona periode vond ik dat het tijd werd voor uitbreiding. Zo geschiedde en ontstond Uitjes2go in 2021. Met ondertussen diverse uitjes. Wie weet wat de toekomst brengt. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een partnership, een uitje of heb je een andere vraag. Mail dan naar info@uitjes2go.nl

glow-sports.jpg
Over ons: Over ons
bottom of page